Sido Rondo – Kutunggu Jandamu

Ahsanfile.Com

Sebuah Cerita Dari Kampung Ekonomi !

Cinta memang aneh, sanggup membuat seseorang untuk setia walapun apapun yang terjadi. Meski disakiti dan dihianati, cinta akan membuatnya tetap setia. Seperti yang dikisahkan dalam dialog lagu ini… nggak dapet prawannya, jandanyapun nggak masalah.

Biyen mulo sliramu uwis tak aturi
Golek bojo sing sugih welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saiki wis dadi rono

Nanging piye mas kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpa upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Kabeh iki ora perlu mbok getuni
Janjiku biyen aku sanggup ngenteni
Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni rondone

Ora nyongko mas, sampean sabar ngenteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pagapurane
Adhum tresno bebojoan selawase

Bagi yang nggak ngerti bahasa jawa, neh translatenya :mrgreen:

Dulu itu dirimu sudah aku bilangin
Nyari suami yang kaya…

View original post 126 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s